Monday, March 22, 2010

Plutoga birkenbeineril


nii üks on kindel mis kindel-ei ühtegi klassikamaratoni enam! noo võiks ju viisakaks põhjuseks tuua, et seepärast kuna popimad klassikud nagu finlandia, marca, vasa ja birke on nüüd sõidetud ja tartust on lihtne viilida….aa tegelik põhjus on hoopis see, et vot ei viitsi enam selle tehnikaspordiga tegeleda:) liiga palju möllamist selle määrdejamaga /mis tavaliselt ikka nihu lähe/ja rajaga /mis alalõpmata olematu/:)

reis trollidemaale algas ettevalmistusega algavaks orineerumishooajaks-kiire põige IKEA-sse pani meid kõiki veenduma, et metsas tuleb see värk meil kõvasti paremini välja! Karm Konkurent oli juba leppinud faktiga, et veedab ülejäänud elu IKEA-s...ka me ülejäänud kahtlustasime, et need nooled seal põrandal ei vii iialgi kuhugi välja.kui ka parklast olime peale paari katset välja saanud, hakkas siiski paistma, et tuleb sinna birkeni starti ikka minna...

reede hommik mindi eesti keelelt kiirelt üle miskile tõenäoliselt kohalikule lillehammeri murdele mida kõik v.a. mina jagasid - „lilla VR45 või 50 või äkki oopis KR-st midagi??“, lisaks vehiti ilusat värviliste topsidega ja arutati teibiteooriaid. püüdes oma võhiklikust hoolsalt varjata varjusin kiirelt kööki, ilmselgelt mõistan spaghetti bolognese keelt rohkem:)minu ettevalmistus maratoniks piirdus Pluto nummerdamise ja kopsude välja köhimisega:)

maratoni hommik võttis meid vastu päikesega…ja varsti lisandus teadmine, et need suusad ei pea kohe mitte üldsegi. nii saigi esimesed 10 km sisustatud kõikvõimalike määrde variantide katsetamisega. tulemuseks olid küll väga hästi pidavad suusad, mis aga sama hästi pidasid ka allamäge - selle tulemusel sai suur osa maratoni läbitud joostes:) aga ei lasknud me plutoga ennast suuskadest ega vingerdavast suusajäljest häirida ja matkasime lõpuni:) lõppude lõpuks pidi ju kuidagi sinna koju külmkapis oleva piperi juurde ju pääsema!seda kuis meil tegelt vedas saime aru kui järgmine hommik alustasime paksus lumesajus koduteed!

1 comment:

Epochka said...

ka lillehammeri radissoni hotelli peasissekäik oli blokeeritud määrdepukkidega. nii et määrdedraama ei käinud ainult teie auulis. kõrva jäid mingid hõbedase ja lilla kliistri vihjed. aga kas tõesti suuskade ja mitte tapeedi jaoks, seda ei oska öelda.
nii hea oli laupäeva hommikul mitte minna starti :) kahju ainult et õhtune ühisüritus pidamata jäi.