Wednesday, March 10, 2010

tegelikult ei ole me siiski välja surnud

täna õhtupoolikul, otsides veel asendustegevusi, et mitte õppima hakata /elus esimest korda olen suutnud isegi maamaksud õigeaegselt tasuda/, esitas meie maasika- ja kummikommisponsor karis mulle karmi küsimuse „et mida ma pean asendustegevuseks lugema ja et see menüü juba peas“?? ilmselgelt kõlas siit mure, et oleme selle radikaalse dieedi kätte surnud võis siis ei julge me enam näole anda kuna oleme jaganud eluohtlike retsepte. tegelt oleme kõik, kõigi poodiumi konkurentide hirmuks, siiski elu ja tervise juures-muidugi nii palju kui see meie puhul on võimalik. ja kellegi tahtmatus mõrvas pole meid ka veel süüdistatud. ainus kadunud objekt on aeg ja keegi ei ole suutnud tuvastada kuhu:-)

tõsi ta on, et ingeldamine on meil viimane aeg olnud suht kaootiline, põhjuseks on ilmselgelt meie uued elukohad. minul on kuri plaan end sisse kirjutada SEBE täisttunnibussi, kus ma olen veetnud ilmselgelt kordades rohkem aega kui kodus ja samuti oleks viimane aeg lennujaama isiklik pesumasin installeerida. Lõunainglil sebe wiffiga bussi pole ja elab ta juba pikemat aega neljarattalises oranzide kirjadega majas. Epochka olen ma üldreeglina üles leidnud kas paberihunniku vahelt või siis mediteerimas mõne multifilmi masina taga. pilates on ilmselgelt eilne päev!

positiivse poole pealt võiks öelda, et üldiselt on lootust, et kevadpäike sulatab ka meid ülesse-epochka maitseb hetkel alpides minu poolt eelnevalt heaks kiidu saanud suppi-praadi-magustoitu ning järgmine nädal läheme testima, kas seda umbrohu anna hävitada või ei. testid muidugi on läinud järjest karmimaks aga loodame, et nortuugi leffitamine aita siingi ellu jääda:-)

kui nüüd päris aus muidugi olla, siis ka selle sissekande kirjutamise ainus põhjus on see, et lükata edasi süvenemist markowitzi portfelliteooriasse:-)

5 comments:

Anonymous said...

elus mis elus. eks homme paistab ka st.moritzi päike suudab minus standbai rexiimile asunud spordipisiku äratada.
ingeltervitused
Epochka

kummikommi liinilt said...

ta elab, ta elab, ta elaaaab:)

Epochka said...

raporteerin eilse spordipäeva tulemustest, mil testisime/v¨rdlesime kohalikke ja kodumaiseid spordijooke:
Cosmo Gin – efektiivne vaid umbrohu t¨rjeks
A Le Coq Premium – tuntud headus

Pärast st.moritzis shoppamist
Calanda ca 1,20 CHF– vesi
Tell 1,20 CHF – vesi
Feldschlösschen 1,45 CHF – sinine purk aga vesi ikkagi
Birra Normale 0,60 CHF – selle raha eest võib yhe januks juua
Fresca Grapefruit-Cranberry – halvaks läinud limonaad ¨llega
veel natuke A Le Coq Premiumi – tuntud headus

Anonymous said...

kas reisi eesm2rk on ka maratonil osaleda v6i lihtsalt uus inglite jook leida?

Epochka said...

eile tegime väga otsustavaid samme spordi poole - vaatasime bussi aknast maratonirada ja v¨tsime maratoninumbrid välja. siis sai mineraalvee mullivannis ligunetud ja ka linna öö vaatamisväärsustega end kurssi viidud. GT 16 CHF. Jaapani rokimehe pilt on esimene ingelsuveniir, mis esialgu pihku on jäänud.
vaatame mis täna selle spordiga saab.