Thursday, April 22, 2010

ereroheline on uus must


hooaja esmaürituse eel on kõikidel seiklussportlastel päevakorras loomulikult vaid üks mure - esinduslik ja värske ja moodne ja ebasoodne tiimi autfit. ja eks meie inglisüdameidki painab sama küsimus, et mida siis selga panna, sest kuidagi ei jõudnud valentino moemajja kleidiproovi.
eile, pärast järjekordset komplimenteerimist retropeol kantud rohelise kleidi eest, mis kuulus kunagi teppanitiia emale, hakkas mõte liikuma. see roheline kleit võlus tookord peol ära nii pristise turvamehed, kui jäi meelde ka kaugematele külalistele. alles mõned päevad tagasi petropavlosk-kamtchatskiis meenutati seda rohelist kleiti tunnustavalt, ja avaldati kahetsust, et mul seda peole selga pole panna. nii et legendid väikestest mustadest kleitidest on täiesti aegunud. uus must on raudselt neoonroheline.
aga kuidas siis värsket teadmist ära kasutada? et kui ehitada inglitele selleks hooajaks rohelised seelikud, kas siis hakkaksime välja nägema nagu vendade auklandite õed? vahuri teamekstarpersonell inglid? appi appi, nii vähe on aega jäänud. hüva nõu teretulnud.

2 comments:

Anonymous said...

Mede vehemb reedeid, sede rehkemb reemesteme meie, mehe'

Epochka said...

jube hea, et me endale rohelisi seelikuid ei jõudnud teha. siis oleks meid kapsaussitiimi arvatud. olla auklandide õde oleks selle kõrval okidoki :)

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=376136