Tuesday, July 27, 2010

öö ootel

järjekordne ettevalmistustsükkel sai alguse mitte vomaxi poiste treeningkava alusel vaid hoopis fordi teeninduse järgi. lõunaingel tuli tartusse autot tuunima ja ostis täiesti juhuslikult uue kleidi. sealt edasi järgnes pidurdamatu sündmuste ahel mis võttis täiesti spordilaagri mõõdu.

uus kleit sügeles kotis ja oli selge, et ta tuleb tuulduma viia. vajalike instantside avamiseni aga jäi pikalt aega ja nii hakkas mõte liikuma, et äkki läheks siis ujuma, või siis uisutama? lõpuks tegime triatloni: ujusime, uisutasime, ujusime. sealt edasi tuli test ööetapiks, et mis kellani hommikul meil silmad lahti püsivad. no poole kuueni vabalt. aga see muss ajas küll ahastuse peale - peale karavani popurii tuli enamus vanu ja koledaid hitte ära. arno kukk on oma kambäkis surmani leierdatud kassetist vist koopia teinud ja seda lahkelt üle eesti jaganud, nii et diidzeid ignoreerivad vapralt muusikatööstuses üha peale tulevat kraami. õnneks kogusin nädal tagasi positivus festivalil kõvasti muusikalist positiivsust, et seal asutuses survaivida.

spordilaager jätkus järgmisel päeval taas uisu- ja ujumistiiruga. me teame küll, et mõistlikud spordimehed oleks hoopis kaardiga joosta kütnud ja ratta ketil viimast õli tolmuga kinni mätsinud, kuid millal me enne mõistlikud oleme olnud :)

nüüd siis puhkereziim, küünetehnik, juuksur, pediküür ja kohtumiseni stardis!

No comments: