Thursday, October 21, 2010

spordivabaduse unenäod

programm "oktoobris sporti ei tee" on kulgenud kultuurselt ja edukalt. ilmenud on siiski ka kõrvalnähte. ei tea siis kas võõrutusravist endast või millestki muust aga igatahes nägin kultuurireisi viimasel ööl hardkore spordiunenägu. siin saab mind jälle aidata vaid tädi pässi seletusteraamat.

niisiis. olin sunnitud minema seiklusvõistlusele oma superebasportliku õega, sest teised inglid olid kusagil lennud, kuid just nendepoolne karm korraldus oli rada kindlasti läbida. pusisime me ulfriidega mis me pusisime aga lõpp hakkas paistma. viimane etapp enne finishit oli 500m jooks mööda lintidega piiratud ja ühest küljest kirjutuslaudadega ääristatud koridori, kus aegajalt tuli ka punkte märkida. kontrollpunktid olid lihtsalt augud iga paari kirjutuslaua järel, kuhu tuli si pulk sisse pista. finishisse jõudes tuli välja, et mu õde pole ühtki punkti märkinud. ma siis tegin ettepaneku tagasi minna ja koridor uuesti läbi teha, kuid tema hakkas jonnima. ma küll keelitasin, et misse 500meetrit ikka ära ei ole, kuid tema oli süsi mis süsi, istus maha ja jonnis. lõpuks said punktid ikka märgitud ja võistlus tehtud. finishis selgus,et olime rajal kõik lisaülesanded tegemata jätnud, sest polnud neid legendis märganud, sest nad ei paiknenud ka otseselt rajal. karistuseks sellise ignoreerimise eest saadeti mind järgmisel päeval sillasixteni orienteerumiskommuuni sekretäriks. seal oli palju metsast tuttavaid nägusid koos. ilmusin tööle seelikus ja kõrgetes kingades ja sain kohe järgmise litaka: et mis mõttes sa sellised riided selga panid? me ju lähme kirikut restaureerima!

õnneks tuli ka sellele pikale unenäole lõpuks lõpp :) aga trenni ei lähe!

7 comments:

päss said...

Spordivõõrutusnähud, siin aitab ainult metadooniravi ja lamamine :)

Epochka said...

ja mina mõtlesin, et see tähendab, et ma ei saa kunagi olümpiavõitjaks. tänks.

päss said...

Saad saad, Juku, pole Sul midagi kandiline pea :D

Heiti Hallikma said...

Teinekord nõua EXEL-it

Epochka said...

ma üritan hoopis unenägudest pikema pausi võtta :)

Tõnu T said...

Unenägude seletamise raamat ütleb selle peale (lk 1228 vist), et " hakkad varakult mõtlema 2011 aasta Xdreami-le" ja muidugi märk sellest, et orienteerumine on kas
a) kõige kaifim asi, milleta enam isegi magada ei saa;
b) kõige jubedam asi, mis tekitab isegi magades hirmuvärinad!'

Epochka said...

Tõnn, sul on mingi kahtlane raamat. minu mõtted käivad ainult võimalikult pikalt kodus konutamise kohta. mitte ei taha õue minna.