Thursday, March 28, 2013

lunaatikute spordipäev

tartumaratoni rada täiskuuvalguses, kl 23:00
lunaatikud

 viimati sai kuuvalgel suusatatud mõned aastad tagasi koos üüveega maratoni ühistreeningu ajal. eile otsustas sünnipäevalaps guits äkki, et milleks oodata peoga nädalavahetuseni, kui täiskuu on just nüüd ja praegu, ning kutsus ööseks matkama+sauna+teadagi mis, nii nagu see igal aastal märtsi lõpus on olnud. minu keha oli küll haigusest alles ellu ärkamas, kuid mõtlesin tervenemiseks talle väikese šoki pakkuda, seda enam, et selle seltskonnaga polnud mingit spordiohtu.

karu jäljed
õues oli täielik tuulevaikus ja kuu siras nagu prože. üliäge oli olla. mõne ilusama vaatega koga peal jäime vaikides seisma ja lihtsalt võtsime kuud. on ikka omamoodi energiapomm küll. tavaliselt tundub selline külm ja kauge aga hinge laeb mõnusalt rahu täis.
põhupallid


mõttepaus

ühes kohas olid lumel näha ka ühe kadunud karu jäljed. oli teine keset magusat und üles aetud nädal tagasi. siis käis vist korra maratonirajal suusatamas ja väsinud peast jäi siis teedlas auto alla. ohtlik värk ikka see ületreenimine.

pärast jõu ja ilu numbreid sai kondid tünnis ilusti pehmeks leotatud  ja tundub et tervis hakkab tulema ;) btw, kuna tänu sellele ekspisjoonile sai ka aet viimaks sel talvel suuskadele, on lootust, et keerab lõpuks kevadeks.
võtan kuud

1 comment:

Anonymous said...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiimelised pildid!!!