Saturday, April 25, 2015

tagasi metsa

homme läheb siis jälle triangliks, ehk et algab 9 inglihooaeg. et mitte päris külmalt peale lennata, haakisin end sel nädalal päevakule tormavale karule kaks korda sappa. põlvamaal on männikuilu laialt võtta ja isegi pähekukkuvad oravad ei hirmuta. metsas käimisel selgus üks meeldiv ja üks ebameeldiv tõsiasi: plussiks on see, et ma pole lootusetult loll ja miinuseks see, et mu kompass näitab ilmakaarte asemel aiateibaid.

neljapäeval läksin siiski sama relvaga metsa. nüüd ei teagi, kas seal krossiradadel ekslemine oli kompassi süü või oli põlvamaal lihtsalt esimese korra õnn mängus. lohtust pakkusid kenad sinililleväljad ja loomulikult ka see, et teistel ei läinud suurt paremini. jäägem ikkagi eestlasteks ;)

mis homsesse puutub siis on selge, et meievastase konspiratsiooni tõttu on aa-raja võit meile kättesaamatuks tehtud. saime usaldusväärsetest allikatest lõpuks teada, et paar hooaega tagasi panid rikkamad aa-raja  tiimid finantsid kokku ja virutasid selle rahapakiga urmo oimetuks. neil viskas kopa ette, et alati nende lõpetamise ajal mingid inglid neil jalus tolgendasid. kuna urmo on ikkagi inimene, siis tegigi ta aa-raja kergemaks ja beekatele pani paar pikemat rattapunkti juurde. mis siis ikka, me ei lase tujul langeda ja lähme teeme oma osa ära, et vähemalt kellelgi sportimine vähe rõõmsamalt läheks.

ärge võtke seda spordiasja nii tõsiselt. me tuleme ja tuletame seda teile homme meelde. kohtumiseni  ;)


No comments: