Sunday, February 24, 2008

schindleri listis

kevad surub vaikselt peale. või õigemini neljas kuu novembrit hakkab täis saama. mis sellele järgneb, näitab aeg. vahurce julmad aga osavad näpud panid meid kirja. ikka sinna laisemate omasse. see tähendab seda, et 27 aprillil on tommi sünnipäev vaid amööbe häirivaks asjaoluks, mitte vabandusi mittevajavaks õllejoomispäevaks.

helen on vapralt talve puudumist ignoreerinud ja eile oli tal taas põhjust lahti lüüa märkmik, mille vahel northugi pildiga roosa järjehoidja, ja saada jenkkikeelne sissekanne. uueks blingivaks vidinaks tema aksessuaaride hulgas peaks olema nüüd ka oma säraga isegi snuupdoggile kadedusepisaraid silmi toov juveelitoode. palju õnne! loodetavasti asjast pikemalt helenilt endalt.

doktor ameerika jättis vahepeal suusatajate eest hoolitsedes oma tervise unarusse ja teeb oma kopsudega loomkatseid. kogu lootus on hetkel pandud vabariigi aastapäeva rukkililledega kaunistatud kiluvõileibade tervendavale mõjule.

õnneks oskasin mina hinnata adekvaatselt meie olukorra tõsidust ja asusin kevadiseks ürituseks ettevalmistustega pihta. esimene samm oli trenniks motiveerimine: läksin poodi ja ostisn omale uue üliilusa käekoti (aga piisavalt suure, et seda südametunnistusepiinadeta trennikotiks nimetada ;) ). teine samm oli juba raskem: lugesin läbi sünnipäevaks saadud pulsikella mänjuali ja panin kella õigeks. vahur igatahes mu pingutusi ei tunnustanud.

kõige raskem osa ettevalmistusest seisab meil alles ees: vaja on kolmekesi kokku saada ja komplekteerida uus hooaja võistlusriietus. õnneks pole me nõudlikud, sest see peaks olema vaid põrutus, kanuutamis, kiriipmis, pori, vee, pimeda, päikesepaiste, herilase ja eksimiskindel.

5 comments:

Anonymous said...

Mina soovitaks oranzhi nailonsärki :)

Epochka said...

küll sa koos gõudiksaveritega saad omale nii oranzi nailonsärgi kui vikerkaarevärvilise joogivöö.

meie loodame, et manakeri töötab dolce ja gabaanaga sponsorleping sõlmimise suunas. neil peaks mugavat ja meie soengutega sobivat spodiriietust olema küll.

Anonymous said...

Ma saan aru, et mind on nüüd laulu sisse pandud ja sealt välja ei avita enamb mette üks vägi. Sadam oli lukku pandud, võti ära visatud jne. Kallid inimesed, ma olen ainult nädal aega agaramalt trennis käinud kui muidu - selle peale ei peaks küll spordi mädasoo mind veel endasse imema :)))

Anonymous said...

Jookseks ära aga kulat see on kah sport ju! Appi!!!

Epochka said...

meid sa juba tibuks ei tõmba. tahad selle jutuga end lissalt uvitavaks teha. võbla gõudiksaveritega läheb see trikk tõesti läbi ...