Wednesday, October 22, 2008

küsimus suurele ringile

kas ma jalutasin täna trennist koju autovõtmed pihus aga auto jäi trenni kõrvale parklasse?

13 comments:

Evelin said...

emmmm...jah :)


Ps mina oleks selleks ka täiesti võimeline kui mul auto oleks :P

Anonymous said...

Sellised need spordimehed on. Ma ei imestaks, kui Sa järgmisel välisreisil lennuki maha unustaks. Kodu ukse ees vaataks, et näh, pardakaart näpus, a kus kurat koffer on???

Anonymous said...

Aga muidu on Epp meil igati asjalik!!!

Anonymous said...

Sain Ebbu käest pahandada, et ma kübetki kaastunnet ei avaldanud. Püüan oma viga parandada.

Sügavas leinas mälestame Ebbu viimast kaduviku teele läinud aruraasukest. Kaastunne kõigile, kes selle tagajärjel kannatavad!

Epochka said...

ma kohe aimasin ette, et mõistvusega võib probleeme tulla. efka on ainukesena tänu soosaar systemsis töötamisele kõva tolerantsikoolituse saanud. tänk ju :)

Anonymous said...

Lohutuseks Epule noppeid orksi hajameelsete klubist:

mul oli eelmiseks autoks honda. vanematel hondadel on see eripära, et katuseluuki saab lahti kinni sõidutada roolist vasakul oleva nupu abil. nii ma siis sõitsingi linnavahel parem käsi katuseluugist väljas ja vasakuga lasksin luugi kinni, nii et käsi vahele jäi ja ise hoidsin samal ajal põlvega rooli.

Radissoni ees valgusfoori taga seisi auto, roolis olnud kena noor daam vaatas andunud pilgul öist vilkuvat kollast foorituld - küllap ootas, mil see hommiku saabudes roheliseks läheb. Ei teagi, kaua ta seal nõnda seisi, ma ei jõdnud oodata...

"mul on kombeks tööl olles võtmed, läbipääsukaart ja mobiil laual ühes hunnikus hoida. ühel pärastlõunal võtan siis kotist mobiili. vaatan: antenni ei ole, ekraani ei ole, klahve ka ei ole! hetk piinarikast keskendumist-mõtlemist: krt, see ju rahakott!"

"Ärkan varavara et jõuda kella kaheksaks tööle. Teen garaažiukse lukust lahti. Ajan jalgratta garaažist välja, panen ukse kinni ja lukku, avastan et kummid tühjad. Teen ukse lahti, lähen garaaži, võtan pumba. Panen ukse kinni, lukku ei keera. Pumpan kummid täis. Teen ukse lahti, ajan jalgratta garaaži, panen ukse kinni ja lukku. Võtan pumba kätte ja astun koduvärava poole.
Mõistus tuli koju kui koer üritas pumpa hammustada."

Auto peatus ülekäiguraja juures, et mu ema üle lasta. Mu ema arvas, et auto peatus, et teda peale võtta. Mõtles, et on tuttav. Istus jalamaid võõrasse autosse ja lausus:"Üks peatus edasi, palun :)" Auto hakkas sõitma ja kui mu ema juhile otsa vaatas, märkas ta, et tegemist on võhivõõra äärmiselt kohkunud näoga härrasmehega, kes hakkas äkki ilmast rääkima. Rääkis ja rääkis, kui see üks peatus oli sõidetud ja mu ema maha astus, ise samuti väga kohkunud olles ning tänas ja ütles:"Kasutasin juhust." :D

Ükspäev siis mõtlesin, et peaks viima pidzaama pesukorvi, mis asub vannitoas.. lähen siis rõõmsalt vannituppa, tõstan WC-poti kaane üles ja viskan pidzaama sisse... Ise vahtisin juhtunud mõne sekundi, kuni lõpuks kohale jõudmis, mis teind olen, ja pistsin kiljuma :D Lõpuks sai ikka õigesse kohta visatud see :P

"Vend tuli õhtul külla. Tegin võileibu ja teed. Pesin nõud ära, istusin temaga juttu puhuma. Siis tuli mees koju. Läksin tagasi kööki, et talle ka võileivad-tee teha. Panen parasjagu vett keema, kui kuulen küsimust. "Mis see sai siin nõuderestil teeb?" Vaatan kappi ja nendin: "Tilgub!" Olin oma korralikkuses saia ilusti (Fairy ja harjaga) koos nõudega ära pesnud ja kappi kuivama pannud."

Ja lõpuks tooksin ühe klassikalise hajameelsusnäite omaenda minevikust, kui rattaralli ajal restorani astusin ja adminnilt küsisin, kus siin need suusatajad söövad :D

Evelin said...

Hehehe Soosaar data error systemsis õppis nii mõndagi ;)

helen said...

Sellest järeldub üks-epochka vajab ka igapäevaselt exceli tabelit:)

Kaasavõetavate asjade list:
* trenniriided
* roosa joogipudel
* huulekas
* patsikuumid
* auto!!!

ja külli veel räägib, et varsti saame iseseisvalt hakkama.....

Epochka said...

kyllil on tõesti piiritu ja praktikale mittetoetuv usk meisse. manakeri oma skepsisega hoiab seda maailma balanksis ...

Anonymous said...

Oh jah, autot ma tõesti vist teie kätte ei usaldaks! Kes see viitsiks sellele järgmisel päeval teise kodumaa otsa soode vahele järele minna? Eriti veel, kui enne seda peab võtmed ära tooma - kas siis Tallinnast, Tartust (vähe valutum variant) või Võrust ... Seega kahjuks jah, arenguruumi veel on!

Anonymous said...

Mis on loosiauhind?
Mina pakun: jah.

Epochka said...

komisjon luges pärast pikka kaalumist vastuse õigeks
auhinnaks on võimalus järgmine kord mu auto koju tuua, kuhu iganes ma ta unustan :)

Anonymous said...

Helen, ma kardan, et Sa hindad Epu intelikentsust üle. Kui esimesed neli asja käivad koti sisse, siis viiendasse peaks ise koos kotiga pugema. Ma kardan, et Epu peas loksuvad hammasrattad võivad kinni kiiluda, kui nii erinevad asjad ühte listi panna.