Sunday, October 26, 2008

transporditerrorismus

manakeri ütleks kindasti, et ma ju rääkisin teile - ei ole vaja talina minna! et kõik töö (st hooaja tulemuste süvaanalüüs) tegemata jne ja ei ole mingit põhjust lõpupeole minna. aga kesse ikka vanemat ja targemat kuulab!
niisiis, tegin enda arvates megadiili - üks burger ja kaks lihapirukat ja sind viiakse offisist otse heleni poole. aga kui soss on samal ajal teel mõnele data-error-systems üritusele siis peaks see igaüht ettevaatlikumaks tegema. mugava transporteenuse asemel sai mulle osaks täielik terrorism - keegi ei arvestanud, et mul oleks võinud seljas olla kortsumist mittekannatav garderoob ja peas lokirullid. selle asemel volditi mind ekipaazi kus peale minu oli reisijateks veel kolm noormeest pikkusega 190+ ja karu, kes üritas läpakaga tööd teha. lisaks kõigele keeldus soss gaasipedaali kasutamist ja seega kestis selline volditud olek igavesti. väike positiivne noot ka: kastani poe burksis on piisavalt palju kapsast, et olla kindel eesti põllumeeste jätkusuutlikusele ka majandussurutise tingimustes.
järgmine transpordiskeem tuli teha rahatunneli kaevetöödelt kluppi. tipporienteerujatena ei läinudki meil rokem kui neli ringi tartu maantee lähistel kõikvõimalike lähenemisskeemidega, enne kui auto pargitud sai. ja klubist tommi grilli saime juba kaasvõistlejate lahkel sekkumisel.
merike oli vähe kavalam - tal oli ester ;)
lahja laubä jätkus uute piinamismeetoditega. tundsin end nagu leo getz surmarelvast keda kõikjal kotitakse. arvad et tomm ja helen teevad teene, kui otsustavad sind pealinnast koju sõidutada aga ... tomm tegi hommikul kõik minu kahtluste hajutamiseks - luges katkendeid mihkel raua raamatust ja pakkus purgist angerjat. terror algas autos kui vikerraadiost hakkas soovisaade tulema. kanali vahetus ei tulnud esipingi poolt kõne allagi. palusin neil viimases hädas vaid tõotada, et mulle iialgi selliste leidade häälega raadioõnnesoovi ei tehaks aga teate küll kuidas selle kõrbes hüüdmisega on. õnneks on rohelised niidud täiesti lahja laupäeva laul...

ühesõnaga, biveer: lihtsad ja odavad lahendused võrduvad teenus kvaliteediga.

5 comments:

Anonymous said...

Zei fakk ju evriveer. Zei fakk juu in da hospital - fööst zei draag ju, zen zei fakk ju.

Jaanuarikuu prillitoosi saates peaks tulema õnnitlused Epochkale. Nii selget vihjet ei saa ju ometigi kasutamata jätta, kuidas sõbrale rõõmu valmistada! ;)

Kylli said...

Oh Epukene, ma tean mida sa tagasiteel tundsid! Mind lohutab vaid see, et Volvo raadio eriti hästi pereraadiot enam vastu ei võta!

Evelin said...

Las ma arvan...lisaks neile kolmele koljatile ja Karule oli seal autos veel u 10 rulli bännereid, printer ja kõik muu ennenägematu kraam, mis ähvardab sulle kaela sadada..

Epochka said...

jep efka, iga kord kui marti pidurdas sai keegi kolmest tagapingilolijast läpaka kotiga vastu pead ...
selle volvo audisüsteemiga tuleb midagi ette võtta, sest ingliplaatide mängimesega on seal ka tihti tõrkeid.

helen said...

eeepochka kaazza määäletad neid aegu, kui me kooz kaeze otza ronisime....:)muide me ei säästnud ka timot-kahjuks sai terror saade otsa:)