Monday, January 19, 2009

karukausi kontrolör

nüüd ma siis olen külastanud karukaussi suuskadel nii üht kui teistpidi ja ka harimäelt õnnestus laskuda tasakaalu kaotamata. üleüldse möödus kahtlaselt sportlik nädal, mis saab nüüd järgmise seitsme päeva jooksul kindlasti tasakaalustatud. karukauss oli oluliselt väksem kui ma ette kujutasin vanu tartu maratoni stardipilte vaadates. erinevalt minust ja kyllist ei julgenud kanal kahe telepoiss sealt alla sõita, sest sealt tagasi üles ronimine tundus talle võimatu missioonina. oh kyll me ikka oleme tublid :D doktor j, aavee ja savitomm on muidugi ka tublid, sest ka nemad julgesid meiega samal rajal matkata.

aga vot harimäe draakonitega on lood sandid. neil on seal mingit uut sorti batsill möllanud ja lohemaduvärava draakonile nina otsa seened kasvatanud.

pühabä võtsin ette järjekordse teekonna tundmatusse. kaasas tiia ja ellen suundusime kuutsemäe poole. nagu suusad alla saime, ilmus assar just kui tellitult oma katapuldiga põõsastest välja ja silus meile mäed lamedamaks. vaatamata sellele, et me olime selle rajalõigu ainsad naissuusatajad ja ellen kandis raudteetöölise vesti, ei olnud palloraidil võhma, et tere öelda. nii on vaene poiss end ära piitsutanud.

ma arvan, et veel ainult paar aastat, ja saabki mul see tartu maratoni rada suuskadel läbitud.

sportlik nädalavahetus tegi oma töö. pühapäeval pärast rumbatrenni unustasin, et olin lubanud aeti poole veini jooma minna ja lasin end koju sõidutada. alles kodus tuli meelde, et deem, teised maiustvad hoopis teises linna otsas fondüü kallal. aga minu blondiinsus oli suht haarmless selle kõrval millega tädipäss-õelusekott täna hakkama sai. nagu nägi kena noormeest, läks peast nii sassi, et unustas poodi minnes auto käima. ainus positiivne moment asja juures oli see, et poest tagasi tulles oli auto hea soe ...

nüüd jääb üle vaid helenile itaaliasse guud lakki soovida, et tal oleks ikka põhjust northugi pilti tuulutada ja loota, et hullemad lollused on teised tema eest eestis juba ära teinud :)

5 comments:

Epochka said...

helen tegi täna diplomaati. vaatas err lehel minu suusatehnika näidisfotot ja kirjutas:
kui seda teaduslkult analüüsida, siis on siin kohe näha soliidust, mis tuleneb oma oskuste ja väärtuste õigest hindamisest ja rakendamisest vastavalt vajadustele ja maastiku eripäradele

helen said...

epochka-teie automegablondismid annavad mõista, et kaks ei SAA ilma kolmandata jääda:)ootan juba uviga:)lootust annab, et kodanik, kes käib trennis 22.30-st kuni 23.30ni, sel pole blondismini enam pikk tee. sain muide ka aru, miks nad ööseks sääl pirtal tuled ära kutsutavad-muidu käiks mõned minusugused vist ka kell kolm öösel trennis:)

Anonymous said...

Helen, siin Sa eksid küll rängalt! Mina näiteks viilin trennist sajal erineval moel, aga näe - blondinismis on toimunud plahvatuslik areng!

Aga kui Sulle nüüd midagi blondinismivaldkonnast soovitada (sest keegi peab ju järgmine olema), siis ehk seda, et Piritale trenni tulles auto siia unustad ja end äkitse Liivalaia tänavalt leiad, muskel punnis ja veidi küsiv ilme näol, a la "dude, where is my car?".

helen said...

...ja imestades, kuhu krt suuskade alt see libisemine on kadunud. hmmm-tundub suht tõenäoline stsenaarium...

Anonymous said...

Kui see tõenäoline on, siis see ei saa juhtuda. Blondinismid juhtuvad alati ootamatult ja vastupidiselt igasugusele tõenäosusele.