Sunday, January 11, 2009

karusellsuusatamise kiirkursus

lugedes epochka viimast postitust ei jää muud küll üle kui peab veidi tütarlapsele uusi suusasporditrende tutvustama. näe mis juhtub kui eelistatakse haanjale raamatukogu. niisiis-see, kui sul on suusad jalas ei tähenda, et sa tegeled kindlasti suusatamisega. viimaste aastate lumevaesed talved on toonud meie spordimaastikule uue spordiala: ringisuusatamine või siis kui tsiteerida ühe teada tuntud spordiblogi kommentaari „karussellsuusatamine“. Päris Suusatamisega on siin sarnasus vaid vahendites-mõlemad spordialad kasutavad edasi liikumiseks suuski ja suusakeppe. liikumistehnika on kombinatsioon suusatamisest ja kickboxingust. lubatud on ka konkurendi psüühika murdmine sõimu ja pilkamise läbi. ala harrastatakse lühikesel, soovitavalt alla 1km, kitsal ringil. karusellsuusatamine on massispordiala, et treening asja ette läheks on vaja palju kaastreenijaid. mida rohkem seda parem.

kuigi harrastajate arv on kiirelt kahanemas, pole siiski ka vana hea suusatamine veel välja surnud. ülemisel pildil demonstreerib Karm Konkurent tingimusi kus tegeletakse vanamoodsa suusatamisega. just-just-ei mingit spordiparki! lisaks tuletan veel meelde, et kevad pole siiski enam kaugel ja seega soovitan justiina mängimine selleks aastaks lõpetada ning tulla karusselsuusatamise mekadest tagasi vanamoodsatesse treeningsaalidesse:)

1 comment:

Epochka said...

su kaugjuhtimise teem määratud diagnoos oli 100% õige. eks me Kyllig jõudsime pika ajuragina saatel sama järelduseni, et oleme omadega vales kohas. laupäeval vadasimegi end välja umbes sama kaunistesse tingimustesse, kui Karm Konkurent ja tulemus oli hoopis teine.