Wednesday, September 2, 2009

lõpusirgel

kuuldused minu hukkumisest rulluisumaratonil on liialdatud. ma liigun vaatamata õde andrase meditsiinilisele abile. aga erinevalt kadarbiku poistest, ei lõhu ma trenni teha, vaid inseneerin lisaseadeldisi, millega võimalikult palju inglijooki rajale kaasa võtta, et neid kurnatuse hetkedel jalule aidata. las nad elavad veel paar päeva illusioonis, et aaraja võit on teostatav.

tegelt näikse seiklejatel hooaja lõpus prioriteedid jälle paigast nihkunud olevat. selle asemel, et arutada, et kus lõpupidu tuleb ja mida selga pannakse, on iksdriimi kodukal jälle lõputu kaardialuste jutt käima tõmmatud. kelle asi, ma ütlen. vahet pole mis kaadrevärk sul on, kui sa selle mandrazeerides koju unustad.

möödunud nädalavahetusel pidasime merikesega tiimmiitingut, kus ainsaks päevakorrapunktiks oli, et kas hooaja lõpupidu tuleb või ei tuleb. kui merike poleks võru lokaalis kuulujutte kuulnud, oleks meil tiimmiitingul tulnud vait olla. tänaseks on lisaks peopaigale selgunud ka tõsiasi, et me peame taas ilma manakerita hooaega lõpetama, sest ta orgunnis enda sünnipäevapeo samale päevale.

eile käisin kopse metsaõhuga harjutamas. ja üllatus üllatus. veel on olemas eestimaal kohti, kus suudetakse teha selliseid o-päevakuid, kus ei pea ületama ühtki kraavi, läbima ühtki sood ja ei pea pärast tosse küürima. ja boonusena saad kotitäie seeni. tnx anniki, et mind metsa ei jätnud :)

3 comments:

Anniki said...

Mis nii viga metsas käia, kui seeneteadlane on omast käest võtta:)

maare said...

lohutav lugeda, et vähemat inglitel on prioriteedid õigesti paigas. sest tsiteerides Heitit: hooja lõpupidu on B-raja nobedate näppude vooru järel tähtsuselt teine etapp Xdreamil

ja selga ei ole ikka midagi panna...

Epochka said...

jah maare, nii ta on. võib olla tähtsuselt on lõpupidu teine etapp aga keerukuselt kindlasti esimene.
eks meil on homme metsas aega seda üleanalüüsida. kui te ainult jälle meil eest minema ei kihuta.

me sõime eile heleniga metsas kõhu pohli ja mustikaid täis, et laupäeval sellele nii palju aega ei läheks. aaraja võit sunnib takka ;)