Friday, August 6, 2010

probleemi ignoraatorid

mingi aeg tagasi sündis mõte, mille tulemusel asub homme triatlonil starti vahuri inglite ja suusahullude naiste koondvõistkond nimetusega "probleemi ignoraatorid". tiimi nimi võtab kokku tänase võistluseelse päeva, kus kõik on sujunud isevoolu teed ja mitte anniki ilusate plaanide järgi. loodame, et sellest on homseks kasu ja ka võistluse käigus suudame kõiki ettetulevaid takistusi ignoorida. lisaks oleme me endale hankinud popid uued ametid: helen juhib põllumajandusettevõtet, anniki on spinningutreener ja mina uppumisõpetaja.

minu ujumisvõistlustel osalemise kogemus on ilus ümmargune null ja mu kolleegid hakkasid selles juba ka asja positiivset külge nägema: mõtle kui tore kui epukene ära upub - saame uue töötaja konkursi teha ja palju ilusaid tibisid vaibale trikoos jalutama kutsuda!!!
õnneks asun joonele parimatest parimatega nagu aavee ja euroopa meister - on kelle tuulde hoida. seda enam, et euroopa meister päästis alles eile ühe meesterahva kindlast näljasurmast, tuues järvepõhjast välja sinna uppunud kunsthambad.

annikile jääb meelakkumine - rattal 100 kiltsa võidukihutamine jassi ja olliga. iizi. ja siis saab helen nats sörkida ja meile lõpuks tagumise poodiumikoha, mida inglitel seiklusspordis oma klassis ei ole veel õnnestunud saavutada, ära tuua. merike jääb seekord ständbai reziimile, et pühapäevaseks rulluisutamiseks säärejooksu mitte rikkuda.

2 comments:

Anonymous said...

miks siis ikkagi nii läks et 1 ingel triatloninaiskonnas võõrleegionäri vastu välja vahetati?

Epochka said...

kui triatlonil oleks rattasõidu asemel rulluisutamine, ei oleks pidanud võõrleegionäridega jamama. aga anniki on piisavalt blond, et hästi tiimi sulanduda :)